Vijf voordelen van boomschors voor je tuinSchors biedt talrijke voordelen die we hier graag op een rij zetten.

Voordeel 1: Een onkruidvrije tuin 

Een schorslaag van 8 tot 10 cm houdt het onkruid in je tuin zo'n 3 tot 6 jaar tegen, afhankelijk van de soort schors. Zorg ervoor dat de grond onkruidvrij is voordat je de schors aanbrengt, zo werkt de schors het best. 

Voordeel 2: Schors als bescherming

Boomschors beschermt de bodem tegen hoge temperaturen en periodes van droogte in de zomer. Het beschermt de planten tegen de vorst en zorgt ervoor dat de bodem minder snel uitdroogt.

Voordeel 3: Ecologisch verantwoord 

Schors is een milieuvriendelijk bestrijdingsmiddel tegen onkruid en het is een hernieuwbare bron. Ecologisch verantwoord dus!

Voordeel 4: Minder slakken

Het is moeilijk voor slakken om zich te bewegen over de schors, je planten zijn daardoor beter beschermd tegen de eetlust van de slakken.

Voordeel 5: Een mooie en verzorgde tuin

We hebben verschillende soorten schors, in verschillende kleuren en groottes in ons aanbod, zo kan je de keuze maken die het beste bij jouw tuin past!

Ontdek meer

 

Meest Recente Posts

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Contacteer Ons

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom om langs te komen.

Contacteer Ons

In de kijker

Contact

Contacteer Schorspunt

We helpen je graag verder met een antwoord op al je vragen omtrent boomschors als bodembedekker, de prijzen en het leveren ervan. Vul het formulier in of contacteer ons telefonisch op één van onderstaande nummers.