Waarom kiezen voor containerplanten?Bij Boomkwekerij Kelbergen zijn we gespecialiseerd in het kweken van containerplanten. Maar wat zijn die containerplanten nu juist en wat zijn de voordelen?

Kortweg zijn containerplanten planten, bomen en struiken die in een pot gekweekt zijn. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee.

Het voornaamste voordeel is dat je containerplanten in principe het hele jaar door kan planten, behalve als het vriest. Doordat ze gewent zijn van in een pot te leven, kan je ze gerust een tijdje laten staan in een pot zodat je ze kan planten op het gewenste moment. Ze hebben regelmatig water nodig omdat de grond in de pot snel uitdroogt. Daarnaast hebben ze een vaste wortelkluit die tijdens het verplanten stevig bij elkaar blijft waardoor de plant onmiddellijk na het planten kan doorgroeien. Het is zelfs mogelijk om een containerplant in volle bloei te verplanten. 

Containerplanten zijn ideaal voor wanneer je buiten het klassieke plantseizoen wenst aan te planten, bijvoorbeeld als je een dode plant wil vervangen in de zomer. Ook voor beginnende tuiniers of mensen met minder groene vingers zijn containerplanten een goede keuze.

Je kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken om zelf te komen kijken naar ons aanbod!

Afspraak maken

Meest Recente Posts

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Contacteer Ons

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom om langs te komen.

Contacteer Ons

In de kijker

Contact

Contacteer Schorspunt

We helpen je graag verder met een antwoord op al je vragen omtrent boomschors als bodembedekker, de prijzen en het leveren ervan. Vul het formulier in of contacteer ons telefonisch op één van onderstaande nummers.